Köszöntelek benneteket június havában! E sorokat a jógafarmunk kertjében írom. Végre megengedi az idő, hogy kiüljek a kertbe és jógaülésben töltsem ezt az időt, amíg írok. Előttem egy legelő, amin a tehenek békésen legelnek, mögöttük pedig egy hegy túrista útvonallal, amit még nem jártunk be, mert most minden energiánk a minket körülvevő változásra megy. 

Sok gondolat jár bennem, és ezt szeretném megosztani veletek. Eddig megszokhattátok, hogy egyes élethelyzeteimből adódó tapasztalataimról és gondolataimról írok, amely hasznos lehet számotokra is, mindigis odafigyeltem, hogy ne “én” központú legyen a mondandóm. A szándékom továbbra is ez, azonban most annyi minden változásban vagyunk benne, hogy szeretnék rendszeresebben ezekről beszámolni, és mivel megváltozik a gyakorisága a személyes kapcsolódásunknak, ezért felértékelődik bennem ez a blog és az induló vlogom. Többen jeleztétek is, hogy örömmel követitek az új életünket. 🙂

VLOG: https://youtu.be/nCpgAvnsFGQ

A vlogban minden héten mesélek képekkel bemutatva arról, ami éppen foglalkoztat, arról hogyan alakul át a fővárosi életünk vidékivé, hogyan alakulnak a jógafarmunk munkálatai, hogyan várjuk a babánkat, és mindezekről első sorban úgy, hogy miként támogat bennünket ebben a jógikus gondolkozásunk.

A vlog első epizódját itt tudjátok megnézni, írtakozzatok fel a csatornánkra és katt a kis csengőre, hogy kapjatok értesítést az újabb videóról.

VLOG: https://youtu.be/nCpgAvnsFGQ

A Jóga Mindennap youtube oldalán nem csak a vlog fut, hanem június hónapban megerősítő meditációk, amelyet jó szívvel ajánlok. Szánj minden nap este, lefekvés előtt egy kis nyugodt időt magadra és hallgasd éberen végig. Célom a megerősítésekkel támogató erőket nyújtani ahhoz, hogy egy egy megrendült időszakban, változásban, kérdésekkel teli életszakaszban is meg tudj maradni önmagad nyugalmában. 

Jógavideók is jönnek továbbra is a youtube-ra a fenti két téma mellett, tehát aki szeretné beiktatni a mindennapjaiba a jógát az otthonába, saját időbeosztása szerint megteheti válogatva a bővülő témákban. Ezúton jelzem, hogy örömmel veszem ha írtok arról, milyen téma érdekel (fizikai, érzelmi, mentális, akadályok, célok, stb.) A jógavideókat nektek készítem, így a témát is szeretem rátok hangolni, csakúgy mint azt az óráimon megszokhattátok. 

Két hónapunk van a kisbabánk érkezéséig, ezért én Mutterschutzra megyek, megszünnek a személyes óráim. Hogy hogyan lesznek tovább FreshUp Yoga órák, az ugyan kérdéses, de nagy erőkkel mennek a háttérben a megbeszélések a lehetőségekről. Kis türelmet és hamarosan kiderülhet minden. 

Addigis 3 programot kínálok még személyesen:

 • gerincjóga: június 4. kedd 19:00
 • hatha slow motion: június 5. szerda 19:00
 • nyárindító jóga jamborie – jógi találkozó, amelyet ingyenesen nektek ajánlok, szervezek, tartok. Időpontja: június 22., szombat a nyári napforduló utáni első hivatalos nyári napon. A téma is e köré szerveződik majd. A tavalyihoz hasonlóan lesz egy nagyszabású, hosszabb 2 – 2,5 órás jógagyakorlás, amelyet közös piknikezés követ.  Csupa egészséges finomságot hozzatok magatokkal, amelyet kiteszünk a terem közepére (nem kell sok, és vegán, de legalábbis vegetáriánus legyen, krémes dolgot, chipet NE), bemutatjuk ki mit sütött, készített, és elfalatozunk egy jót beszélgetve. Készítek egy válogatást az eddigi jógás programokról, amit közösen nézegetünk majd. 

Milyen más formában online lehet velem tovább jógázni?

 • privát mentorprogram keretében, ami egyéni konzultációra épülve egyéni jógagyakorlási javaslatot jelent.
 • női jóga 10 hónapos program keretében
 • csoportos elvonulások workshoppal: 
  • január 2-5. – Évindító jóga hétvége
  • április 26 – május 3. – Tavaszi jóga életmódtábor
 • egyéni elvonulásokra is lesz lehetőség, immár a jógafarmunkon. Ebben az esetben reggeli és esti jógagyakorlást kaptok, plusz szállás és étkezést. A többi idő szabad program, hogy tényleg elvonulhassatok. Bővebben hamarosan a weboldalon.
 • oktatói programok keretében

A weboldalam marad, ami folyamatosan frissül új jógaikus infókkal. Maradjunk továbbra is kapcsolatban. Ha eszetekbe jutok, írjatok rám. Jól fog esni! Igyekszem én is jelentkezni és a továbbiakban is támogató vagy épp motiváló erőként részt venni. Remélem találkozunk a jóga jamborien! 🙂

Friss napot!

Namaste,

Ági

Pin It on Pinterest

Share This