Jógatáborok és elvonulások

 

életmód, egészség, értékrend

Merülj el a jóga világában!
Üdvözlünk

Sok évi elvonulások tapasztalata alapján, régi álmunkat váltjuk valóra a Yoga Farmunk létrehozásával. Célunk egy olyan jóga objektumot, elvonuló központot életre kelteni, ahol megnyugvást és békét talál a hozzánk látogató.

A Yoga Farmunk egyben lakókörnyezetünk, családunk otthona. Itt élünk egyszerű, minimalista és természetközeli értékekkel. A belső értékeink és életszemléletünk azonban annál gazdagabb energiát képviselnek. 

Szeretettel látunk magunk között ha elvonulni vágysz, ha frissülni szeretnél vagy ha csatlakoznál valamelyik jógatáborunkhoz vagy képzésünkhöz. 

“Jóga Mindennap – Élni szeretünk”

Szeretettel látunk a jógafarmunkon,

Ági és Zsolt

alapítók, tulajdonosok, örök felfedezők

Kövess minket:

@insta: Jóga Mindennap
@facebook: Jóga Mindennap
@youtube: Jóga Mindennap

Rólunk

Vlogunk

korábbi jógatáboraink

jógavideóink

Időpontok

Évente többször találkozhatunk. Egy jógahétvégére, egy egynapos workshopra és csendes elvonulásra 2 naptól akár két hétre. Tekintsd meg a programkínálatunkat. Ha te magad szerveznél hozzánk jógatábort, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Programok

Jógatáborok, workshopok, elvonulások és oktatóképzések. A jógatáborok egyben életmódtáborok tematikus (workshop) beszélgetésekkel. Az elvonulások reggeli- és esti 2-2 órás jógagyakorlást tartalmaznak a kettő között szabadon tölthető idővel. Az oktatóképzésekről itt olvashatsz.

Egészség

A jógaprogramok az egészségtudatosság jegyében zajlanak, amelyek egyben mentális táplálékként is szolgálnak. A FreshUp konyha helyben készült, az évszaknak megfelelő ételekkel vár. A Yoga Farm lokációja pedig tiszta hegyi levegővel és nyugalommal támogatja az egészséged.

Szállás

A jógaprogramok a Yoga Farmon kapnak helyet. A szállás kő és fa elemei nemcsak a korabeli natúr stílust képviseli, hanem a helyiségek – beleértve a jógastudiót is – faburkolata tiszta, kellemes illatot varázsolnak emelve az energiaszintet. Az elvonuló központ értékei között szerepel az elektroszmogtermelés és a környezetterhelés minimalizálása.

Jógatáborok, elvonulások

Jógatáborok

A jógatábor egy hosszú hétvégés vagy egy hetes időtartamú teljes jógaprogram, hogy újrahangold magad a jógikus életmód módszereivel. A közös program tartalmaz reggeli és esti jógagyakorlást/meditációt, workshop jellegű beszélgetéseket bizonyos témára épülve, opcionálisan közös főzést. 

 

i

Elvonulások

Az elvonulások lehetőséget adnak számodra, hogy magad légy, elmerülj, hogy elcsendesedj. A közös program “csak” a reggeli és esti jógagyakorlást/meditációt tartalmazza, a többi idő szabadon, elmélyülve önmagad világában, akár túrázással tölthető. Az elvonulás ideje választható a kiírt idősávokban.

 

“Nő vagyok” elvonulás

A “Nő vagyok” elvonulás nőknek szól. A női intuiciónk és magabiztosságunk erősítése céljából női szertartást, meditóciót végzünk a tematikus jógagyakorlás mellett. Évente egyszer találkozunk egy csodás, lélekemelő időre.  A “Nő vagyok” tagok 20% kedvezményt kapnak a program részvételi díjából.

 

A jógatáborok és elvonulások értékei

 

Célom, hogy saját tapasztalatokkal gazdagodva, nagyobb belső nyugalommal és felfrissülve térj haza. Az egyes jógatáborok témáit, programjait alább, illetve az adott jógatábor leírásában olvashatod.

Szeretettel látlak valamely programon, akár régóta jógázol, akár új vagy!

FreshUp Ági

Feltöltődés

Életed újrahangolása

Belső erő gyűjtése a változáshoz

Önmagad alaposabb megismerése és megértése

Életmódváltás

A saját békéd megtalálása

Kapcsolódás a természeti erőkkel

A Yoga Farm

A FreshUp Yoga Academy legtöbb programja a Yoga Farmon kap helyet Karintia szívében. A hegyekkel övezett, 1000 méteren fekvő lokáció tiszta, hegyi levegője és nyugalma mindenkit megérint, aki a városból kimozdul. A csodálatos táj közelebb hoz a természethez, elhiteti veled a valóságot, hogy te is a természet része vagy. Számos túraútvonal kínálkozik közvetlenül a háztól, illetve pár km-re. 

A farmunk 1.000 méteren található csodaszép hegyoldalakkal övezve Karintia turisztikai látnivalói közvetlen közelében. A házunkat, kertünket és udvarunkat csupa napfény ragyog be egész nap. A ház egy közel 200 éves “bauernhof” a maga természetes fa és kő alapanyagával, a jógastudió pedig egy korabeli istálló átalakítva, modernizálva.

Az átalakítási munkák során célunk, hogy a korabeli, természetességet visszaállítsuk, minél inkább natúr anyagokkal dolgozunk: fa, kő, vályog. Mindemellett az emelkedett energiaszintért csökkentjük az elektromszmog termelést, hogy minél teljesebb legyen a nyugalom és tisztulás a farm házban és jógázás közben. A lehetőségeinkhez mérten használjuk a nap energiáját, és tavasszal elkezdünk magunk termeszteni a zöldségeinket.

A Yoga Farm és elvonuló központ Karintia Gnesau önkorményzatának területén található. Túra ötlethez, ami rengeteg van, nézz meg párat alább az ajánló videók közül.

Videók a környékről

A jógatáborok, elvonulások standard napirendje

 

6:30 - 8:30 reggeli közös jógagyakorlás

Tartalma: meditáció, pranayama gyakorlat, hatha ászanák, relaxáció

9:00 - 9:30 reggeli

Vegán vagy vegetáriánus egyszerű reggeli. *

13:00 - 14:00 ebéd

Vegán, vegetáriánus menü

16:30 - 18:30 esti közös jógagyakorlás

Tartalmazhat: meditációt, pranayama gyakorlatot, hatha ászanákat, relaxációt

19:00 - 19:45 vacsora

Vegán vagy vegetáriánus vacsora. *

tematikus jógatábor, életmódtábor

A tematikus jellegű jógatáborok a standard napi program mellett tartalmaznak workshop jellegű foglalkozásokat, tematikus beszélgetéseket. Továbbá tartalmazhat az alábbiakból is: közös főzés, éneklés, kirtan, mantrázás, hajnali meditáció, kriya-k, tánc, stb. A konkrét programot lásd az adott tábor, elvonulás kiírásában.

*étkezések

Az étkezéshez helyben készült vegán vagy vegetáriánus ételeket biztosítun. Allergia vagy speciális étrend esetén előre, a táborba érkezés előtt érdeklődj nálunk, illetve konzultálj orvosoddal, hogy mi megengedett és mi nem.

Jóga programok

 “Teremtő” jógatábor

 • téma: MANIFESZTÁCIÓ. Mik az utadat blokkoló tényezők hogyan nyiss teret a lehetőségeidnek, és hogyan tégy érte. Bővebben a részletekben.
 • péntek – hétfő,  4 nap/ 3 éj
 • programok: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, workshop foglalkozás és esti jógagyakorlás, mantrameditáció
további részletek
 • téma: MANIFESZTÁCIÓ, azaz megvalósítás. Neked is vannak vágyaid, szeretnéd megvalósítani a céljaid? Mindezekre vannak technikák. A hétvégén beszélgetünk az utunkat blokkoló tényezőkről, azok elhárításának, önmagunkhoz való kapcsolódás gyakorlatairól. Megtanulhatod a lelked üzenetét meghallani, a célkitűzéseid tisztán megfogalmazni és magabiztosságot adó technikákat elsajátítani.

Napirend:

6:30 – 8:30 reggeli közös jógagyakorlás
9:00 – 9:30 reggeli
10:30 – 12:00 tematikus beszélgetés
13:00 ebéd
14:30 – 16:00 tematikus beszélgetés
16:30 – 18:00 esti közös jógagyakorlás
19:00 vacsora
21:00 – 21:30 mantrameditáció
22:00 lámpaoltás

A részvételi díj tartalmazza az alábbiakat:
Szállás: Yoga Farm Austria, Gnesau Gemeinde,Karintia, Ausztria. 3-4 ágyas bio szobákban, 4 nap / 3 éj
Ellátás: vegán/vegetáriánus teljes ellátás napi 3x (érkezés napján vacsora, távozás napján reggeli)
Program: napi 7 óra közös foglalkozás (3 x)

Érkezés 13 órától. A program érkezés napján 15:30-kor kezdődik, és a záró program a távozás napján 12:00-kor végződik. Távozás 13 óráig.

 • programok: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, workshop foglalkozás és esti jógagyakorlás, mantrameditáció
 • a részvételi díj tartalmazza: napi 3x étkezés, szállás, jógaprogramok
 • jelentkezés emailben (freshupyoga (kukac) gmail (pont) com
 • helyszín: Karintia, Ausztria (Yoga Farm Austria)

Korábban érkeznél egy-két nappal vagy maradnál még pár napot? Megteheted az elvonulások díjazása alapján.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Elvonulás

 • csendes elvonulás önmagad megismeréséért, pihenésért
 • választhatsz hány napra jössz.
 • programok: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, és esti jógagyakorlás, a többi idő szabadon tölthető
további részletek
 • Az elvonulások: lehetőséget adnak számodra, hogy magad légy, elmerülj, hogy elcsendesedj. A közös program “csak” a reggeli és esti jógagyakorlást/meditációt tartalmazza, a többi idő szabadon, elmélyülve önmagad világában, akár túrázással tölthető. Az elvonulás ideje választható a kiírt idősávokban, te döntöd el hány napra/éjre érkezel.
 • Gyere annyi napra, amennyire szükséged van.

Napirend:

6:30 – 8:30 reggeli közös jógagyakorlás
9:00 – 9:30 reggeli
13:00 ebéd
16:30 – 18:00 esti közös jógagyakorlás
19:00 vacsora
22:00 lámpaoltás

A részvételi díj tartalmazza az alábbiakat:
Szállás: Yoga Farm Austria, Gnesau Gemeinde,Karintia, Ausztria. 3-4 ágyas bio szobákban, 4 nap / 3 éj
Ellátás: vegán/vegetáriánus teljes ellátás napi 3x (érkezés napján vacsora, távozás napján reggeli)
Program: napi 2 x jógaóra közös foglalkozás

Érkezés 13 órától. A program érkezés napján az esti jógagyakorlással kezdődik, és a záró program a távozás napján reggelivel végződik. Távozás 10 óráig.

 • jelentkezés emailben (freshupyoga (kukac) gmail (pont) com
 • helyszín: Karintia, Ausztria (Yoga Farm Austria)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

“Nő vagyok” elvonulás

 • téma: A női intuiciónk és magabiztosságunk erősítése. Bővebben a részletekben alább.
 • program: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, workshop foglalkozások, esti jógagyakorlás, relaxáció, meditáció. 
további részletek
 • téma: A női intuiciónk és magabiztosságunk erősítése. Beszélgetünk, szertartásokat, meditóciókat csinálunk és célirányos női jógagyakorlást végzünk. Évente egyszer találkozunk e csodás, lélekemelő időre. 

Napirend:

6:30 – 8:30 reggeli közös jógagyakorlás
9:00 – 9:30 reggeli
10:00 – 12:00 tematikus program
13:00 ebéd
14:30 – 16:30 közös beszélgetés vagy szabad program 
16:30 – 18:30 esti közös jógagyakorlás
19:00 vacsora
22:00 lámpaoltás

Szállás: Yoga Farm Austria, Karintia, Ausztria. 3-4 ágyas bio szobákban

Ellátás: vegán/vegetáriánus teljes ellátás

 • programok: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, workshop foglalkozás és esti jógagyakorlás, mantrameditáció
 • a részvételi díj tartalmazza: napi 3x étkezés, szállás, jógaprogramok
 • előleg 100 euró
 • jelentkezés emailben (freshupyoga (kukac) gmail (pont) com 
 • helyszín: Karintia, Ausztria (Yoga Farm Austria)

Kedvezmény: Aki egy éves előfizetője a “Nő vagyok” programnak, az 20% kedvezményt kap a részvételi díjból.

Érkezés 13 órától. A program érkezés napján 15:30-kor kezdődik, és a záró program a távozás napján 12:00-kor végződik. Távozás 13 óráig.

Korábban érkeznél egy-két nappal vagy maradnál még pár napot? Megteheted az elvonulások díjazása alapján.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Elvonulás

 • csendes elvonulás önmagad megismeréséért, pihenésért
 • választhatsz hány napra jössz.
 • programok: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, és esti jógagyakorlás, a többi idő szabadon tölthető
további részletek
 • Az elvonulások: lehetőséget adnak számodra, hogy magad légy, elmerülj, hogy elcsendesedj. A közös program “csak” a reggeli és esti jógagyakorlást/meditációt tartalmazza, a többi idő szabadon, elmélyülve önmagad világában, akár túrázással tölthető. Az elvonulás ideje választható a kiírt idősávokban, te döntöd el hány napra/éjre érkezel.
 • Gyere annyi napra, amennyire szükséged van.

Napirend:

6:30 – 8:30 reggeli közös jógagyakorlás
9:00 – 9:30 reggeli
13:00 ebéd
16:30 – 18:00 esti közös jógagyakorlás
19:00 vacsora
22:00 lámpaoltás

A részvételi díj tartalmazza az alábbiakat:
Szállás: Yoga Farm Austria, Gnesau Gemeinde,Karintia, Ausztria. 3-4 ágyas bio szobákban, 4 nap / 3 éj
Ellátás: vegán/vegetáriánus teljes ellátás napi 3x (érkezés napján vacsora, távozás napján reggeli)
Program: napi 2 x jógaóra közös foglalkozás

Érkezés 13 órától. A program érkezés napján az esti jógagyakorlással kezdődik, és a záró program a távozás napján reggelivel végződik. Távozás 10 óráig.

 • amennyiben valamelyik jógatáborunk részvételét szeretnéd meghosszabbítani, akkor minden további éjszakáért a 65 eur/fő/éj árral kalkulálhatsz. Ez a mi támogatásunk számodra.
 • jelentkezés emailben (freshupyoga (kukac) gmail (pont) com
 • helyszín: Karintia, Ausztria (Yoga Farm Austria)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

“Stresszmentesen” – yin jógatábor

 • téma: STRESSZOLDÁS; Beszélgetünk a stresszről, a félelmeinkről, a lazításról. Relaxációs technikákat és YIN jógagyakorlásokat végzünk. Bővebben a részletek alatt.
 • csüt.-vas., 4 nap/ 3 éj
 • programok: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, workshop foglalkozások, esti jógagyakorlás, relaxáció/meditáció.
további részletek
 • téma:  az év második felére gyakran veszítünk energiánkból és a napfény csökkenésével a stressztűrő képességünk is csökken. Beszélgetünk a stresszről, a félelmeinkről. Gyakorlatokkal megnyílunk a lehetőségeink előtt. A program több relaxációs technikát tartalmaz és számos YIN jóga gyakorlást.

Napirend:

6:30 – 8:30 reggeli közös jógagyakorlás
9:00 – 9:30 reggeli
10:00 – 12:00 oktatói tematikus beszélgetés
13:00 ebéd
14:30 – 16:30 oktatói tematikus beszélgetés
16:30 – 18:30 esti közös jógagyakorlás
19:00 vacsora
22:00 lámpaoltás

Szállás: Yoga Farm Austria, Karintia, Ausztria. 3-4 ágyas bio szobákban

Ellátás: vegán/vegetáriánus teljes ellátás

 • a részvételi díj tartalmazza: napi 3x étkezés, szállás, jógaprogramok
 • jelentkezés emailben (freshupyoga (kukac) gmail (pont) com 
 • helyszín: Karintia, Ausztria (Yoga Farm Austria)

Érkezés 13 órától. A program érkezés napján 15:30-kor kezdődik, és a záró program a távozás napján 12:00-kor végződik. Távozás 13 óráig.

Korábban érkeznél egy-két nappal vagy maradnál még pár napot? Megteheted az elvonulások díjazása alapján.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 Elvonulás

 • csendes elvonulás önmagad megismeréséért, pihenésért
 • választhatsz hány napra jössz.
 • programok: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, és esti jógagyakorlás, a többi idő szabadon tölthető
további részletek
 • Az elvonulások: lehetőséget adnak számodra, hogy magad légy, elmerülj, hogy elcsendesedj. A közös program “csak” a reggeli és esti jógagyakorlást/meditációt tartalmazza, a többi idő szabadon, elmélyülve önmagad világában, akár túrázással tölthető. Az elvonulás ideje választható a kiírt idősávokban, te döntöd el hány napra/éjre érkezel.
 • Gyere annyi napra, amennyire szükséged van.

Napirend:

6:30 – 8:30 reggeli közös jógagyakorlás
9:00 – 9:30 reggeli
13:00 ebéd
16:30 – 18:00 esti közös jógagyakorlás
19:00 vacsora
22:00 lámpaoltás

A részvételi díj tartalmazza az alábbiakat:
Szállás: Yoga Farm Austria, Gnesau Gemeinde,Karintia, Ausztria. 3-4 ágyas bio szobákban, 4 nap / 3 éj
Ellátás: vegán/vegetáriánus teljes ellátás napi 3x (érkezés napján vacsora, távozás napján reggeli)
Program: napi 2 x jógaóra közös foglalkozás

Érkezés 13 órától. A program érkezés napján az esti jógagyakorlással kezdődik, és a záró program a távozás napján reggelivel végződik. Távozás 10 óráig.

 • a részvételi díj tartalmazza: napi 3x étkezés, szállás, jógaprogramok
 • amennyiben valamelyik jógatáborunk részvételét szeretnéd meghosszabbítani, akkor minden további éjszakáért a 65 eur/fő/éj árral kalkulálhatsz. Ez a mi támogatásunk számodra.
 • jelentkezés emailben (freshupyoga (kukac) gmail (pont) com
 • helyszín: Karintia, Ausztria (Yoga Farm Austria)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 “Bőség” jógahétvége

 • téma: a BŐSÉG; érzelmi, egészségügyi és anyagi bőség az életünkben. Blokkok, tisztítás, gyakorlás. Bővebben a részletek alatt.
 • péntek – hétfő, 4 nap / 3 éj
 • programok: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, workshop foglalkozások, esti jógagyakorlás, mantrameditáció
további részletek
 • téma: a BŐSÉG; hogyan teremtsünk bőséget az életünkben érzelmi, egészségügyi és anyagi oldalról. A blokkok elhárítása, tisztító munkák, meditációs gyakorlatok és beszélgetések e támában.

Napirend:

6:30 – 8:30 reggeli közös jógagyakorlás
9:00 – 9:30 reggeli
10:30 – 12:00 tematikus beszélgetés
13:00 ebéd
14:30 – 16:00 tematikus beszélgetés/ tisztító gyakorlatok
16:30 – 18:00 esti közös jógagyakorlás
19:00 vacsora
21:00  – 21:30 meditáció
22:00 lámpaoltás

Szállás: Yoga Farm Austria, Karintia, Ausztria. 3-4 ágyas bio szobákban

Ellátás: vegán/vegetáriánus teljes ellátás

 • programok: reggeli meditáció, pranayama és jógagyakorlás, workshop foglalkozás és esti jógagyakorlás, mantrameditáció
 • jelentkezés emailben (freshupyoga (kukac) gmail (pont) com
 • helyszín: Karintia, Ausztria (Yoga Farm Austria)

Érkezés 13 órától. A program érkezés napján 15:30-kor kezdődik, és a záró program a távozás napján 12:00-kor végződik. Távozás 13 óráig.

Korábban érkeznél egy-két nappal vagy maradnál még pár napot? Megteheted az elvonulások díjazása alapján.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szeretnél nálunk jógatábort szervezni?

 • Írj nekünk.
 • A levélben írd meg az alábbiakat: hány nap/éj, résztvevők száma, dátum, téma, igényeltek-e főzést vagy magatok főztök
 • A jógastudiót milyen idősávokban szeretnétek használni.
 • Milyen napi programot terveztek: benn levőset vagy kirándulást.

egyedi árazás

Kérdéssel, jelentkezéssel kapcsolatban írj nekünk

13 + 15 =

Pin It on Pinterest

Share This