ELVONULÁS: Jóga és túrázás az Alpokban – életmódtábor

ELVONULÁS: Jóga és túrázás az Alpokban - életmódtábor

Fókuszban: a megvalósítható egészséges életmód az ayurvéda és a jóga elveire alapozva, természetközelben eltölteni egy hetet a hétköznapi forgatagtól távol

Jógaprogramok: reggeli és esti jógagyakorlás/meditáció/relaxáció, közös főzés (főzőtanfolyam jelleggel megtanulhatsz pár fortélyt), vegán étkezések, egészséges desszertek, mantrázás, élő jógikus zene, tánc, tematikus beszélgetések, a természetben légzőgyakorlatok, légzőmeditáció végzése, kreatív gyakorlatok a belső világod megtalálása, és erősítése végett, kavicsfestés és mandalaszínezés. A program része a csendnap is, azonban minden este 10-től a reggeli gyakorlás végéig, illetve szieszta időben tiszteletbeli, nemes csendben vagyunk.

A programok fakultatív jellegűek, nem kötelező részt venni. Lehetőség van kirándulni, túrázni, a szabad csak lenni vagy a teraszon napozni, feltöltődni D-vitamnnal. Az egyik kedves férfi csoporttársunk felajánlotta baráti alapon (nem hivatásos túravezető), hogy szívesen vezeti a túrázni vágyók csoportját, amennyiben igény van rá, hogy együtt menjünk.

A tematikus beszélgetések, illetve interaktív programok témája közül ízelítő: ayurvéda, csakrák, találd meg a kreatív és játékos éned, jógikus szokások, rebirthing és légzés élmények, mélyebb, pihentetőbb alvás titka, energia – energizálás, stb. Igény esetén beszélgethetünk egyéb jógikus témákról is. Az elvonulás előtt kiküldött kérdőívre érkezett válaszok alapján lesz eldöntve.

Tartalmaz: komplett jógaprogramot, teljes ellátás/félpanzió programtól függően (általában késői reggeli, estebéd és könnyed vacsora igény szerint), szállás és jógaprogram, 8 nap 7 éj (péntektől péntekig, szombati érkezés lehetséges)

Étkezés: vegán, vegetáriánus. Lehetőséged lesz sok új recepttel gazdagodnod az egészséges ételek körében, és egyben lehetőséged van kipróbálni a finom, könnyű, szattvikus ételek energizáló hatását.

Kiket várunk? Mindenkit, aki elvonulásra, kikapcsolódásra vágyik, aki szeretné újrahangolni és rendszerbe foglalni az életét. Ha szeretnél “újjászületni”, új értékekkel gazdagodni, ha változra készülsz. Akár régóta jógázol vagy akár ez lesz az első alkalom, remek alkalom a felfrissülésre és önmagad megtalálására, megerősítésére. A jógatábor élménye mindig intenzív és emlékezetes. Várunk csapatunkba téged is.

Helyszín: Flattnitz csodás természeti környezetében 1400 méteren, a közelben számos túraútvonal, tavak, patak, vízesés. Flattnitz tiszta, friss levegőjéről híres, a Gurktaler Alpok része és Karintiában található a Nockberge szomszédságában. Télen kisebb sípályaként is üzemel. Nyáron számtalan túraútvonallal várja a turistákat. Kb. 1 órás kocsiútra található Klagenfurt, Wörthersee, Ossiachersee, Villach. Ismerkedj meg a helyszínnel: katt ide

A program nyelve: magyar, angol

Jelentkezéseddel jelzed, hogy érdekelnek a részletek. A válaszemail után 200 euró előleggel biztosítod a helyed.

Ilyen volt korábban. Ízelítő videó

Programtervezet (általános, még változhat)

péntek (érkezz lehetőséged szerint)
16:00-től szállásra érkezés, szabad program
19:00 vacsora
22:00 lámpaoltás

teljes napok
6:00 – 8:00 reggeli jógagyakorlás meditációval
9:00 reggeli
10:00 főzés vagy túrázás, tematikus beszélgetés a házban maradó csapattal
15:00 estebéd
17:00 -18:30 jógagyakorlás
19:00 vacsora
20:00 – 21:00 levezető séta és esti meditáció/mantrázás
22:00 lámpaoltás

péntek
6:00 – 8:00 reggeli jógagyakorlás és záró meditáció
9:00 reggeli
10:30 szállás elhagyás, kirándulás (opcionális)
15:00 hazaindulás

A program rugalmas változatatására a jogot fenntartom.

Utazás: egyénileg,  teleautó összeszervezésében segítek vagy vonattal

Idén lesz egy segítőm is, Ildi személyében, aki nagyon kedves személyiség, óvónő, jógaokatató, finomra hangolt zenei ízléssel. Jógikus hangszerekkel és kreatív feladatokkal lát ő is szívesen téged a csapatunkban. A programokat közösen, illetve felváltva tartjuk.

Jelentkezz csapatunkba miharabb. Maximális létszám 10 fő. Szabad helyek már csak 2.

Költség tartalmazza: 8 nap 7 éj, jógaprogramok, étkezés, szállás (ágynemű és kéztörölközőt adnak) Lehetőség van 4 nap 3 éjre is érkezni.

Előleg: 200 eur

Kedvezményes részvétel 8 nap/7 éj (az előleg február 28-ig befizetve): 390 eur
Kedvezményes részvétel 4 nap/3 éj (az előleg február 28-ig befizetve): 340 eur

Március 1-31.: díj 8 nap/7 éj: 465 euró egy hétre
Március 1-31.: díj 4 nap/3 éj: 380 euró egy hétre

A fenti esetekben a teljes díj maradékának befizetése március 31-ig szükséges megérkeznie.

A késői jelentkezés esetén egy összegben a jelentkezéssel vagy jelentkezés utáni napon kell megtörténnie.

Április 1-től: ár 8 nap/7 éj: 520 eur
Április 1-től:  ár 4 nap/3 éj: 420 eur

Egyénileg fizetendő: Kb. 11 – 14 eur idegenforgalmi adó

Sat Nam,

FreshUp Ági és Banai Ildi

Ezek is érdekelhetnek:
Meditációs workshop I. – bevezetés a meditációba
Stresszmentes relaxáció I. 
Meditációs workshop II.
Meditációs csend elvonulás – 2019. március
Ahol a jógafilozófia találkozik a gyakorlattal II.
Az Ayurvéda alapjai I.
Ayurvéda és jóga életmód tábor
Meditációs workshop III. – taoista energiakeringetés

Kedvcsináló képek

Lemondási feltételek:

A részvétel az előleg befizetésével válik biztossá.

A teljes díj maradéka attól függ, meddig fizeted be a díjat. Vedd figyelembe a jelentkezési felületen a dátumokat, és hogy azok a pénz beérkezésének a határidej, nem pedig az utalás megkezdéséé.

Lemondás utazás előtt 45 napig az előleg és a befizetett díj 100%-a visszajár. 30 napig 50 %-a, 30 napon belül az előleget nem áll módunkban visszafizetni, a befizetett díj 50%-a visszajár, 15 napon belül a teljes befizetett díj 0%-a jár vissza. Megértésed köszönjük.

Az ott tartózkodás idejére egyéni biztosítás kötése mindenkinek a saját feladata.

Bejelentkezés

Az eseményre az összes hely elkelt.

Pin It on Pinterest

Share This